HP

HP PROBOOK 4525s

HP Probook 4525opNakon nedavnog testa HP Probook 4520s laptopa ostali smo pomešanih osećanja. Odlična izrada i neobičan touchpad su najupečatljiviji detalji. Koliko zajedničkih karakteristika sa njim deli HP Probook 4525s, utvrdili smo detaljnim višednevnim testiranjem.

Opširnije...

HP PROBOOK 4520s

HP Probook 4520s laptopOdavno nas jedan laptop nije iznenadio svojim karakteristikama, kao što je to uradio HP ProBook 4520s. Mala i logična razlika u oznaci u odnosu na prethodnu generaciju (ProBook 4510s), ukazivala je na izmene koje se svode na implementaciju nove generacije Centrino platforme i upotrebu procesora iz 2010 Intel Core serije. Izmene su bile mnogo značajnije, a iznenađenja su usledila već sa prvim kontaktom.

Opširnije...

HP ELITEBOOK 8440p LAPTOP

HP EliteBook 8440pKada se u popisu materijala od koga je izrađen laptop nađu aluminijum i magnezijum, znate da imate posla sa ozbiljnom spravom. Ako uz to dodamo i prilično pompezan naziv EliteBook, postaje jasno da specifikacije nisu samo mrtvo slovo na papiru. HP EliteBook 8440p je novi pripadnik elitne HP-ove linije laptopova, koji je uzleteo na talasu nedavno predstavljene Intelove platforme. Svakako najznačajnija karakteristika ovog laptopa je procesor u koji je integrisana i grafička karta, što je kombinacija koju prvi put susrećemo van netbook kategorije.

Opširnije...

HP COMPAQ PRESARIO CQ61 LAPTOP

HP Compaq Presario CQ61HP Compaq Presario CQ61 je prvi predstavnik nove AMD platforme, poznate pod kodnim imenom Tigris. Nova platforma predstavlja još jedan pokušaj AMD-a da otkine veći deo kolača Intelu, a pored hardverskih noviteta, primećen je i nešto drugačiji marketinški pristup, otelotvoren u vidu Vision brenda.

Opširnije...

TEST HP PAVILION DV6 LAPTOPA

HP Pavilion dv6Iako su se HP laptopovi iz Pavilion serije i ranije mogli naći na našem tržištu, njihova prodaja nije bila zvanično podržana od strane HP-a. Naime, HP veoma pažljivo planira nastup na određenom tržištu, a pored prodaje treba obezbediti još mnogo stvari, od kojih je kvalitetan servis na prvom mestu, čega do sada nije bilo. Prvi od strane HP-a zvanično podržan model namenjen kućnim korisnicima kod nas je HP Pavilion dv6, multimedijalni računar visokih performansi. Evo kakvi su naši utisci nakon višednevnog druženja i testiranja.

Opširnije...