Testovi

ELECOM ZEROSHOCK IV ADVANCED FUTROLA ZA LAPTOP

Elecom Zeroshock IV AdvancedO laptop torbama u obliku futrola se najčešće nema šta puno reći. Osnovna uloga im je da pruže elementarnu zaštitu od oštećenja i da spreče prljanje uređaja, ali kada je Elecom Zeroshock IV Advanced laptop futrola u pitanju, stvari stoje nešto drugačije. Za početak je dovoljno reći da su dizajn i tehnologija koja stoji iza sistema za zaštitu laptopa plod japanskih stručnjaka iz kompanije Elecom, što uliva poverenje.

Opširnije...

MSI WIND U135 NETBOOK

MSI Wind U135 netbookKao što se dalo pretpostaviti, nismo dugo čekali na MSI netbook koji će biti zasnovan na novoj Intel Atom platformi, kodnog imena Pine Trail. Oznaka ovog netbooka je MSI Wind U135, a pored nove platforme, donosi još nekoliko novina, bar kada je MSI u pitanju. Poboljšana tastatura i povećana autonomija, uz pristupačnu cenu, čine ovaj netbook veoma zanimljivim potencijalnim kupcima.

Opširnije...

ASUS EEE PC 1008P SEASHELL KARIM RASHID NETBOOK

Asus Eee PC 1008P Seashell Karim RashidPitanja koja sebi najčešće postavljamo pre početka testiranja laptopova se uglavnom odnose na očekivane performanse. Kod Asus Eee PC 1008P Seashell Karim Rashid Collection netbooka, pitanje je glasilo potpuno drugačije: Da li je zaista tako lep, kao što nam se učinilo dok smo gledali slike? Samo par sekundi nakon raspakivanja bilo je dovoljno da se svi prisutni slože oko konstatacije da je ovo najlepši netbook koji smo do sada imali prilike da vidimo. Srećom, lepota nije jedini njegov kvalitet.

Opširnije...

COOLER MASTER NOTEPAL ERGOSTAND KULER

Cooler Master NotePal ErgoStandJedno se mora priznati, Cooler Master je neumoran u izbacivanju novih laptop kulera i zaista je neverovatno kako iz jednog relativno jednostavnog uređaja uspevaju da izvuku toliko varijacija. Najnoviji model nosi naziv NotePal ErgoStand, pri čemu je Ergo skraćenica od ergonomski. Ovaj NotePal je najlakše opisati kao kombinaciju starog NotePal S i nedavno testiranog Notepal Ax, a namenjen je laptopovima dijagonale ekrana do 17 inča.

Opširnije...

HP ELITEBOOK 8440p LAPTOP

HP EliteBook 8440pKada se u popisu materijala od koga je izrađen laptop nađu aluminijum i magnezijum, znate da imate posla sa ozbiljnom spravom. Ako uz to dodamo i prilično pompezan naziv EliteBook, postaje jasno da specifikacije nisu samo mrtvo slovo na papiru. HP EliteBook 8440p je novi pripadnik elitne HP-ove linije laptopova, koji je uzleteo na talasu nedavno predstavljene Intelove platforme. Svakako najznačajnija karakteristika ovog laptopa je procesor u koji je integrisana i grafička karta, što je kombinacija koju prvi put susrećemo van netbook kategorije.

Opširnije...

VIEWSONIC VIEWBOOK VNB130 LAPTOP

Viewsonic ViewBook VNB130Laptopovi koje testiramo se mogu podeliti u dve grupe. U prvoj su finalni proizvodi, identični onima koji se nalaze u prodavnicama. U drugoj grupi su primerci namenjeni testiranju, koji se u manjoj ili većoj meri razlikuju od finalnog proizvoda. Ovog puta smo na test dobili Viewsonic ViewBook VNB130, koji spada u drugu grupu. Kako nam je odmah naglašeno da će neki od uočenih nedostataka biti ispravljeni pre početka prodaje, u tekstu ćemo naznačiti koji delovi će biti izmenjeni. Iako je reč o radnoj verziji, već sada se može reći da je u pitanju laptop sa velikim potencijalom.

Opširnije...

ASUS G73JH LAPTOP

Asus G73Jh laptopDa pređemo odmah na stvar, Asus G73Jh je laptop sa najbržom grafičkom kartom na svetu. Tačka. Ako želite da se igrate na laptopu, a nemate finansijskih problema, onda ne morate tražiti dalje. Ruku na srce, postoje laptopovi sa dve grafičke karte, koji su brži, ali nemaju podršku za DirectX 11, tako da Asus G73Jh sa ATI Mobility Radeon HD 5870 grafičkom kartom predstavlja pravi izbor.

Opširnije...