Vesti

POKLON ŠTAMPAČ UZ DELL LAPTOPOVE

Večeras (petak 18.04.2008.) od 20-24 časa u Beogradu se održava Grazia Shopping Night. Verovatno se pitate kakve to ima veze sa laptopovima. Jedan od sponzora manifestacije je kompanija Dell i ukoliko kupujete robu u jednoj od sledećih prodavnica – "Beauty Palace (Knez Mihailova 2-4), Identico (Knez Mihailova 28) i Fashion&Friends (Bulevar kralja Aleksandra 28-32)", pored popusta od 20% na kupljenu robu, dobijate i vaučer za kupovinu Dell laptopa. Sa ovim vaučerom u prodavnicama Gigatrona (www.gigatron.rs) i Informatike (www.informatika.com) možete kupiti Dell laptop i dobiti Lexmark štampač na poklon.

NOVI ACER LAPTOPOVI – GEMSTONE BLUE

Acer Aspire 8920G Gemstone BluePre 20 dana smo vam najavili novu seriju Acer Aspire laptopova sa Gemstone 2 dizajnom. Juče su i zvanično predstavljeni modeli Aspire 6920G i Aspire 8920G, a naše prognoze su se pokazale tačnim. Sada smo u prilici da vam pružimo više podataka, ali i pokažemo slike koje otkrivaju fantastični dizajn nove Acer Aspire serije – Gemstone Blue. Model Aspire 8920G poseduje ekran dijagonale 18,4 inča i rezolucije 1920x1080 (Full HD), dok je kod Aspire 6920G laptopa ekran veličine 16 inča, a postojaće dve varijante rezolucije (1920x1080 i 1366x768).

Opširnije...

POČELA PRODAJA ASUS EEE PC-JA U SRBIJI

Nedavno je u galeriji Ozon održana zvanična promocija Asus Eee PC laptopa. Tada je najavljen početak prodaje u Srbiji i to za 25. februar. Danas je dugoočekivana prodaja Asus Eee PC-ja konačno počela, a preporučena maloprodajna cena je 22.999 dinara. Glavna prodajna mesta su: Big Apple, CT retail (ComTrade shopovi), Eurolink, Gigatron, Maxi, Pakom Internet, PC Centar, PC Practic i PC4U. Ukoliko kupite ovog mališu očekujemo vaše komentare na našem forumu.

NOVI ACER ASPIRE SA GEMSTONE 2 DIZAJNOM

Acer je napravio veliki uspeh svojom Aspire serijom sa Gemstone dizajnom, ali kako ni konkurencija ne miruje, vreme je za novi korak. U drugom kvartalu ove godine na tržištu će se pojaviti modeli sa Gemstone 2 (New Gemstone) dizajnom. Jedan od zanimljivijih noviteta će svakako biti touchpad uklopljen u ostatak kućišta tako da se na prvi pogled ne primećuje. Tu je i "multimedia control center" (slično touchpadu, ali ima širok spektar mogućnosti za kontrolu). Ipak, najveći novitet su svakako dijagonale ekrana. Iz Acera najavljuju laptopove sa jedinstvenim ekranima dijagonale 16 i 18 inča. Rezolucije još nisu poznate, pa ostaje da vidimo zašto su se odlučili baš za ove veličine, ali jedno je sigurno – ako želite laptop drugačiji od svega što se trenutno može naći, Acer će vam to i omogućiti.

NOVI TOSHIBA SATELLITE A300 i P300 LAPTOPOVI

Toshiba Satellite P300Toshiba će u drugom kvartalu ove godine predstaviti naslednike uspešnih serija Satellite A200 i P200. Ekskluzivno na sajtu Laptop Testovi imate priliku da vidite dizajn nove generacije Toshiba prenosnih računara. Ako vam se na slikama učini da nešto nedostaje, ne brinite, touchpad je i dalje tu. Primenjena su neka vrlo zanimljiva dizajnerska rešenja. Modeli iz serije Satellite A300 (kodno ime Washington) će zameniti A200, a pored novog dizajna većinu će odlikovaće i novi Intel procesori zasnovani na Penryn jezgru.

Opširnije...

AKCIJA - OBEZBEDITE ASUS EEE PC PO POVOLJNOJ CENI

Asus Eee 701 PC laptopVelika potražnja za Asus Eee PC laptopovima je dovela do nestašica u svetu, a očekuje se da će slično biti i kod nas. Sajt Laptop Testovi, u saradnji sa kompanijama Asus i PC4U, vam omogućava da rezervišete svoj primerak na vreme, po povoljnoj ceni. Bitno je napomenuti da vas ova rezervacija ni na šta ne obavezuje. Ponuđeni su modeli u čak pet boja, a detaljan test ASUS Eee PC notebooka možete naći nešto u sekciji Testovi. Ako vas interesuju cena, specifikacije i dodatne informacije vezane za rezervaciju kliknite OVDE! DOPUNA: Akcija je završena 25.02.2008. Detaljan test Asus Eee PC-ja možete pročitati OVDE!

NOVI FREECOM EKSTERNI DISKOVI

Freecom eksterni hard disk Na desktop računarima se problem manjka prostora na hard disku rešava relativno lako, zamenom starog diska novim, većim, ili ubacivanjem dodatnog diska u kućište. Kod laptopova je to mnogo veći problem, a jedno od zgodnijih rešenja je korišćenje eksternog disk. Na našem tržištu se pojavila nova generacija FREECOM eksternih diskova koja pored odličnog dizajna nudi i dobar kvalitet. Uskoro ćemo neke od njih detaljno istestirati, a ukoliko ste nestrpljivi više podataka možete naći OVDE .

ASUS U2E sa Solid State Diskom

Asus U2E SSD Asus je na upravo održanom CES-u (CONSUMER ELECTRONICS SHOW) u Las Vegasu prikazao zanimljiv model laptopa pod imenom U2E. Šta ga čini tako zanimljivim? Pored 11" LED ekrana koji daje izuzetno uniformnu sliku, tu je i SSD (solid state disk) kapaciteta 32 GB. U Asus-u posebno naglašavaju i okvir ekrana koji je izrađen od nerđajućeg čelika i ručno poliran. Kako bi pristup računaru bio što bezbedniji ali istovremeno što brži i jednostavniji, U2E je opremljen ASUS SmartLogon plikacijom koja vrši inteligentno prepoznavanje lika vlasnika računara pomoću integrisane kamere. Ceo uređaj je težak samo 1 kg, što ga čini izuzetno zgodnim za nošenje.

Fujitsu siemens computers servis

Iako poslednjih nekoliko godina postiže odlične rezultate na našem tržištu, kompanija Fujitsu Siemens Computers ne spava na lovorikama. Vlasnici FSC notebook računara od sada mogu računati na "Collect&Return" uslugu. Ova dodatna usluga funkcioniše po principu "preuzimamo-popravljamo-vraćamo" i omogućava da se samo jednim telefonskim pozivom reši pitanje popravke. Od trenutka poziva, pa do vraćanja popravljenog računara, sve je u rukama FSC-a i korisnik, čiji je notebook u garantnom roku, nema potrebe ni za kakvim dodatnim troškovima ili gubljenjem vremena na odlazak u servis. Broj telefona Fujitsu Siemens Computers "helpdeska" je 011/2099-700.

PRODAJNA IZLOZBA LAPTOPOVA

Prodajna izloyba laptopova Ukoliko ste odlučili da kupite laptop, a još niste odabrali model, obavezno iskoristite priliku da na jednom mestu vidite i isprobate veliki broj laptopova gotovo svih poznatih proizvođača. U toku je "Laptop Show 2007" koji organizuje kompanija PC4U u svom maloprodajnom objektu "Planet multimedija centar" na Zelenom vencu, Jug Bogdanova 8a u Beogradu. Manifestacija traje do 1. novembra a izloženo je oko sto modela najpoznatijih brendova: HP, Dell, Lenovo, Toshiba, Asus, Fujitsu-Siemens, MSI i Acer. Pored mogućnosti da gledate laptopove, možete ih i isprobati, što će vam sigurno pomoći da razrešite neke dileme prilikom kupovine. Za slike sa izložbe i informacije o nagradama za kupce kliknite na "Detaljnije".

Opširnije...