LG G5 smartfon
Možemo se opkladiti da će se u svetu prodati neuporedivo više Samsung Galaxy S7 telefona nego LG G5, ali to neće promeniti naše mišljenje da je LG "oduvao" najvećeg konkurenta svojim najnovijim smartfonom. Pobedu mu donose inovativnost i hrabrost, tako retki u svetu vrhunskih telefona. Šta to LG G5 čini tako originalnim? U pitanju je njegova modularnost. Pritiskom na taster odvaja se donji deo kućišta, zajedno sa baterijom, a na njegovo mesto možete staviti dodatak za kameru (LG Cam Plus) ili zvuk (LG Hi-Fi Plus with B&O PLAY).

LG G5 modul
Iako je koncept sjajan, još ima mesta za unapređenje. Na primer, dodatak za kameru omogućava lakše fotografisanje i veću bateriju, ali neće poboljšati kvalitet fotografija. Drugi nedostatak je što svaka zamena modula zahteva gašenje telefona, jer se vadi i baterija.

LG G5 mobilni telefon
Čak i ako se zanemari modularnost, LG G5 smartfon ima mnogo toga da ponudi. Odlikuju ga 5,3" IPS ekran rezolucije 2560x1440 piksela, ultra brzi Qualcomm Snapdragon 820 i 4 GB RAM-a. Novitet su i dve kamere sa zadnje strane, od kojih je ona rezolucije 16 MP klasična, a druga, rezolucije 8 MP je širokougaona.
Kućište je izrađeno od metala, a LG je u ti napravio iskorak, jer su antene skrivene, pa nema nikakvih plastičnih šara na poleđini, kao kod drugih metalnih telefona (ko je rekao iPhone?).
Zbog svega navedenog LG G5 mobilni telefon zaslužuje pohvale. Pogledajte  video koji će vam dočarati šta sve donosi LG G5.

Comments (2)

  1. Jme

What a great and interesting post. I like your writing skills and appreciate your working effort making on this post. Thanks a lot!
صيانة نشافات

  Attachments
 

This is an knowledgeable post. I like it so much and impressed your work. I want more similar topics about this post for increase our knowledge, i hope you will soon share your next post about this discussion. Thanks a lot!
فني ستلايت جنوب السرة

  Attachments
 
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Get Adobe Flash player