Windows 10 instaliran
Microsoft je sebi zacrtao cilj da do 2018. godine Windows 10 bude prisutan na bar milijardu uređaja. Teško je reći da li će uspeti, ali trenutno se najnoviji Microsoft operativni sistem nalazi na 270 miliona uređaja, što je impresivan podatak. Doduše, treba reći da desetka i dalje ubedljivo kaska za Windowsom 7, koji će još neko vreme ostati najpopularnija verzija. Jedino polje na kome se ovaj odnos značajno menja su ljubitelji igara, koji zbog DirectX-a 12 masovno prelaze na Windows 10, pa je na Steamu njihov procenat gotovo izjednačen.

Comments (9)

  1. Obiraf

Sila boga ne moli. Linix se skoro ugasio, barem u njegovoj medijskoj prisutnosti i marketingu. Cifra od milijardu nije mozda sasvim izvesna, ali dominantnost Windows 10 operativnog sistema je surova. Mozda Android nesto pocini, ako pocnu neki...

Sila boga ne moli. Linix se skoro ugasio, barem u njegovoj medijskoj prisutnosti i marketingu. Cifra od milijardu nije mozda sasvim izvesna, ali dominantnost Windows 10 operativnog sistema je surova. Mozda Android nesto pocini, ako pocnu neki ozbiljniji razvoj za desktop, ali tesko, jer su iz iste kuhinje.

http://www.laptopservis.rs

Read More
  Attachments
 

What a post here. I am very happy to read this post and enjoyed a lot and got very useful information from here. Thank you very much for this valuable contribution and informative post. Keep it up.
rubber matting for daily usage at rubberco.co.uk

  Attachments
 

Razvojni timovi koji rade sve vreme na Windows operativnim sistemima su vrlo dobro upoznati sa potrebama korisnika širom sveta. Može se pričati i kalkulisati sa brojkama što ne mora da bude 100% tačno ali je evidentno da svako od nas koristi...

Razvojni timovi koji rade sve vreme na Windows operativnim sistemima su vrlo dobro upoznati sa potrebama korisnika širom sveta. Može se pričati i kalkulisati sa brojkama što ne mora da bude 100% tačno ali je evidentno da svako od nas koristi Windows i da je prelazak na Linux malo težak ako je reč o prosečnom korisniku. S punim poštovanjem očekujemo šta će posle Win 10 doći ?

http://www.popravkaracunara.com

Read More
  Attachments
 
  1. sammy

What a great and interesting post. I like your writing skills and appreciate your working effort making on this post. Thanks a lot!
تصليح الثلاجات بالكويت

  Attachments
 
  1. tim

What a lovely website which have very useful and helpful information. I'm very glad to find this website. I would like to say thanks for sharing this post. keep it up.
Super heavy duty tarpaulins

  Attachments
 
  1. Zandy

Your blog is very informative and great. Its very great read for me because your writing skills is so good and you will write this post in very good manner. Thanks!
custom framing online

  Attachments
 
  1. sace

This website has very good content. Thank you for the great article I did enjoyed reading it, I will be sure to bookmark your blog. It is really very nice and you did a great job.
houses for sale in mississauga mls

  Attachments
 
  1. Leny

What a lovely website which have very useful and helpful information. I'm very glad to find this website. I would like to say thanks for sharing this post. keep it up.
provide top quality garage shelving

  Attachments
 
  1. dfsf

This is about the micro soft blog. This is very useful thoughts for every
one. I like it. Good work. Sale boxes online

  Attachments
 
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location