Acer

TEST ACER ASPIRE ONE 751h NETBOOKA

Acer Aspire One 751h netbookProizvođači netbook računara odavno ne haju za davno propisane smernice kojih se treba pridržavati, pa ne čudi što smo u prilici da testiramo netbook čiji je ekran dijagonale 11,6 inča. U pitanju je Acer Aspire One 751h koji se od većine drugih netbookova, osim ekranom, razlikuje i po drugim bitnim komponentama.

Opširnije...

TEST ACER ASPIRE TIMELINE 4810TG LAPTOPA

Acer Aspire Timeline 4810TG laptopPredstavljamo vam Acer Aspire Timeline 4810TG, laptop koji kvalitetom i primenjenim rešenjima postavlja nove standarde. Odavno nismo testirali laptop koji je ostavio ovako dobar utisak na nas, a da mu cena nije astronomska. Budimo iskreni, bilo je laptopova sa vanserijski dobrim performansama, ali je ovog puta reč o drugačijem pristupu, o kombinaciji mobilnosti, sjajne autonomije i prijatnih hardverskih iznenađenja.

Opširnije...

TEST ACER ASPIRE 8730G LAPTOPA

Acer Aspire 8730G laptopSigurni smo da većina ljudi ne mašta o laptopu koga krase atributi “velik” i “težak”, ali verujemo da bi i pored toga mnogi od vas želeli da imaju laptop kao što je Acer Aspire 8730G. Ako vam multimedijalne karakteristike znače više od puke mobilnosti, onda svakako treba da obratite pažnju na ovog simpatičnog džina. Nemojte da vas ovaj početak uplaši. Iako su mu dimenzije zaista pozamašne, težina mu jedva prelazi 4 kg, što za laptop dijagonale ekrana 18,4 inča i nije tako puno.

Opširnije...

TEST ACER EMACHINES E720 LAPTOPA

Acer eMachines E720Kako se krizi ne nazire kraj, tako i pitanje cene postaje još dominantnije pri kupovini. A kad se priča o pristupačnim laptopovima, onda se mora pomenuti Acer eMachines serija. Zato vam predstavljamo još jednog dobrog kandidata za kupovinu u ekonomskoj klasi - Acer eMachines E720. Sudeći po trenutnom stanju na tržištu, ovo je ubedljivo najjeftiniji laptop sa Intel Dual Core procesorom, a već smo više puta napominjali da se danas ne isplati kupovati modele koji imaju procesor sa jednim jezgrom.

Opširnije...

TEST ACER ASPIRE ONE D150 NETBOOKA

Acer Aspire One D150 netbookEra netbookova je počela sa modelima čiji je ekran bio dijagonale samo 7 inča. Ubrzo se to pokazalo nedovoljnim pa su primat preuzeli modeli sa dijagonaloma 8,9 i 10 inča. Acer je dugo odlagao predstavljanje 10-inčnog modela, ali je ovo izgleda prava godina za tranziciju. Podsetimo se da je Asus najavio prestanak proizvodnje Eee PC-ja sa ekranom od 8,9 inča. Tako se na našem testu našao Acer Aspire One D150, nova Acerova netbook perjanica.

Opširnije...