Asus

ASUS N53JG

ASUS N53JG notebookIako će većini pažnju prvo privući moćne komponente, snaga ASUS N53 laptopa leži u dva elementa koja obično ne pišu u specifikacijama. Prvi je kućište od aluminijuma, a drugi je sjajan audio podsistem koji krase Bang&Olufsen zvučnici. Ovaj model ima mnogo toga da ponudi ljubiteljima multimedije.

Opširnije...

ASUS U53JC BAMBOO LAPTOP

Asus U53JC Bamboo laptopNije šala, zaista postoji laptop napravljen od bambusa. Mora se priznati da je Asus u nekim stvarima išao daleko ispred trendova. Pre nekoliko godina, kada nisu svima bila puna usta "Green IT-ja" Asus je predstavio prve modele iz Bamboo serije laptopova, ali tržište očigledno nije bilo spremno da prihvati takve proizvode. Svedoci smo novog pokušaja, a model koji vam ovog puta predstavljamo nosi oznaku Asus U53Jc i predstavnik je nove generacije Bamboo prenosnika.

Opširnije...

ASUS UL50VF LAPTOP

Asus UL50Vf laptopPo ko zna koji put Asus prednjači u primeni novih tehnologija, pa ne čudi što prvi laptop sa NVIDIA Optimus tehnologijom dolazi upravo sa potpisom ovog proizvođača. Ova revolucionarna tehnologija omogućava korišćenje integrisane i diskretne grafičke karte u zavisnosti od potrebe, pri čemu je prebacivanje sa jedne na drugu potpuno neprimetno. Pored toga, Asus UL50Vf ima mogućnost overklokovanja procesora za čitavih 33%, što ga čini izuzetno zanimljivim proizvodom.

Opširnije...

ASUS EEE PC 1008P SEASHELL KARIM RASHID NETBOOK

Asus Eee PC 1008P Seashell Karim RashidPitanja koja sebi najčešće postavljamo pre početka testiranja laptopova se uglavnom odnose na očekivane performanse. Kod Asus Eee PC 1008P Seashell Karim Rashid Collection netbooka, pitanje je glasilo potpuno drugačije: Da li je zaista tako lep, kao što nam se učinilo dok smo gledali slike? Samo par sekundi nakon raspakivanja bilo je dovoljno da se svi prisutni slože oko konstatacije da je ovo najlepši netbook koji smo do sada imali prilike da vidimo. Srećom, lepota nije jedini njegov kvalitet.

Opširnije...

ASUS G73JH LAPTOP

Asus G73Jh laptopDa pređemo odmah na stvar, Asus G73Jh je laptop sa najbržom grafičkom kartom na svetu. Tačka. Ako želite da se igrate na laptopu, a nemate finansijskih problema, onda ne morate tražiti dalje. Ruku na srce, postoje laptopovi sa dve grafičke karte, koji su brži, ali nemaju podršku za DirectX 11, tako da Asus G73Jh sa ATI Mobility Radeon HD 5870 grafičkom kartom predstavlja pravi izbor.

Opširnije...