Asus

TEST ASUS K50IN LAPTOPA

Asus K50IN laptopVeliki broj prodatih jeftinih prenosnih računara iz kategorije kućnih multimedijalnih mašina uslovio je i veoma veliku ponudu u tom segmentu, pa se pred kupce postavlja težak zadatak odabira pravog modela. Asus je svoju novu K50 seriju pozicionirao upravo u tom segmentu, pa smo kroz niz testova pokušali da odredimo kako se Asus K50IN laptop ponaša u odnosu na konkurentska rešenja.

Opširnije...

TEST ASUS F50SV LAPTOPA

Asus F50 laptopTržište neumorno traži novitete, a Asus, čini se, sa lakoćom izbacuje mnoštvo novih modela. Ovog puta vam predstavljamo multimedijalni laptop iz "desktop replacement" kategorije - Asus F50SV. Zanimljiv i moderan dizajn, kvalitetna izrada i zavidne performanse glavne su odlike ovog laptopa.

Opširnije...

TEST ASUS EEE PC 1004DN NETBOOKA

Asus Eee PC 1004DNAsus nastavlja sa širenjem svoje, i onako već velike, palete Eee proizvoda. Najnoviji model koji smo dobili na test nosi oznaku Eee PC 1004DN i ima nekoliko značajnih osobenosti koje ga izdvajaju iz mora netbookova. Nećemo vas držati u neizvesnosti. Asus Eee PC 1004DN ima optički uređaj, ali i Intel GN40 čipset sa X4500M integrisanom grafičkom kartom, koja ima neuporedivo bolje performanse od stare GMA 950, koju srećemo u većini netbookova. Najznačajnija prednost je što Atom procesor u kombinaciji sa Intel GN40 čipsetom omogućava glatku reprodukciju HD video materijala, što je bila jedna od većih zamerki klasičnim netbookovima.

Opširnije...

TEST ASUS N50VN LAPTOPA

Asus N50Vn laptopU poslednje vreme veliku pažnju ljubitelja igara privlači Asus modelom N50Vn. Dobre "gaming" performanse i prihvatljiva cena nisu baš česta kombinacija, pa se među potencijalnim kupcima javila sumnja u postojanje skrivenih mana. Odlučili smo da proverimo pravo stanje stvari i rezultati našeg testiranja su pred vama.

Opširnije...

TEST ASUS X59GL LAPTOPA

Asus X59GL laptopJedan od Asusovih aduta u kategoriji jeftinih prenosnih računara je model X59GL. Kod Asus X59 serije laptopova poslednja dva slova u oznaci (u ovom slučaju GL) "nose" veoma bitan podatak o platformi na kojoj je zasnovana hardverska konfiguracija. Za razliku od nekih modela iz X59 serije koji su zasnovani na nepopularnom SiS čipsetu, Asus X59GL ima Nvidijino rešenje, što mu je u startu veliki plus.

Opširnije...