Dell

DELL INSPIRON N5010

Dell Inspiron N5010 laptopGodinama su najveći proizvođači laptopova brze grafičke karte stavljali samo u paketu sa skupim procesorima. To je bilo logično jer su performanse u igrama zavisile podjednako od obe komponente. Danas to više nije toliko izraženo, pa se vrlo dobre grafičke karte mogu naći i u veoma pristupačnim laptopovima, kao što je Dell Inspiron N5010. Evo šta još nudi ovaj laptop.

Opširnije...

DELL INSPIRON M5010

Dell Inspiron M5010Posle testova nekoliko veoma atraktivnih, ali i prilično skupih Dell laptopova, red je došao i na neuporedivo pristupačniji Dell Inspiron M5010. S obzirom da ima gotovo identične komponente kao i nedavno testirani HP Probook 4525s, bila je ovo dobra prilika da uporedimo proizvode dva najpoznatija svetska proizvođača laptopova.

Opširnije...

DELL STUDIO XPS 1340 LAPTOP

Dell Studio XPS 1340Dell-u očigledno nije bilo dovoljno što je pre dve godine između Inspiron i XPS serija "ugurao" Studio seriju, već je nakon toga promovisao i Dell Studio XPS seriju koja je, pogađate već, smeštena između serija Studio i XPS. Da bi utvrdili kojoj seriji je bliži, na test smo uzeli Dell Studio XPS 1340 laptop.

Opširnije...

DELL STUDIO 1555 LAPTOP

Dell Studio 1555 laptopProšlo je skoro dve godine od našeg prvog susreta sa Dell Studio serijom laptopova. Ovo je u IT industriji dug period, pa smo odlučili da proverimo kako se danas kotiraju naslednici davno testiranog modela 1535. Tako se na našem testu našao Dell Studio 1555, multimedijalni laptop namenjen kućnim korisnicima koji pored performansi očekuju i kvalitetnu izradu.

Opširnije...

TEST DELL VOSTRO A860 LAPTOPA

Dell Vostro A860 laptopVostro je ime Dell-ove serije pristupačnih poslovnih laptopova, a A860 je novi predstavnik kod koga je sve prilagođeno postizanju što niže cene. Reklo bi se - pravi model za naše tržište. S obzirom da svaka ušteda predstavlja kompromis između želja i mogućnosti, zanimljivo je videti kako je jedan od najvećih svetskih proizvođača rešio brojne dileme, kako u izboru komponenti, tako i pogledu kvaliteta izrade.

Opširnije...