Dodatna oprema

CHOIIX MINI AIR-THROUGH

Choiix Mini Air-ThroughChoiix Mini Air-Through je manji brat Air-Through laptop kulera, koji smo predstavili pre nekoliko meseci (taj test možete naći OVDE), što se vidi već na prvi pogled. Dele istu koncepciju i sličan dizajn, ali je Mini namenjen netbookovima.

Opširnije...

TEST LOGITECH COOLING PAD N100 KULERA

Logitech Cooling Pad N100Posle pasivnog postolja za laptopove, Logitech je na tržište izbacio i klasični laptop kuler. U pitanju je model Cooling Pad N100, koji smo najavili pre par meseci. Iako smo navikli da proizvodi ovog proizvođača imaju prilično visoku cenu, to ovog puta nije slučaj. Za ovo postoje dva dobra razloga. Prvo, Logitech je relativno nov u oblasti postolja sa aktivnim hlađenjem, a drugo, N100 nije ni projektovan za vrhunske performanse, već za širu ciljnu grupu.

Opširnije...

CHOIIX U COOL LAPTOP POSTOLJE

CHOIIX U COOLChoiix U cool je postolje za laptop (notebook pad), jednostavnog i dopadljivog dizajna. Gledan sa strane, U cool ima oblik latiničnog slova U, po čemu je i dobio ime. Takav oblik omogućava i oslanjanje čeonog dela laptopa, što mu obezbeđuje veću stabilnost. U odnosu na druga postolja ima nešto izduženiji oblik, a odgovara laptopovima sa ekranom do 15,4 inča.

Opširnije...

CHOIIX EASY FIT NETBOOK SLEEVE

Choiix Easy Fit netbook SleeveChoiix Easy Fit Netbook Sleeve je naslednik Easy Fit EeePC sleevea i moramo priznati da nam se dopao mnogo više od prethodnika. Spoljašnjost je tamnobraon boje, postava je crna, a samo su štepovi svetlije boje. Kvalitet izrade je vrlo dobar i za tri koplja odskače od prethodne generacije, dok detalji od veštačke kože čine ovu netbook futrolu elegantnom.

Opširnije...

ČETIRI RANCA ZA LAPTOPOVE

Canyon ranac za laptopDa bi svoj laptop bezbedno nosili po gradu, potrebna vam je dobra torba ili ranac. Mi ih poodavno nismo predstavljali, pa smo odlučili da ovog puta ispravimo tu grešku. S obzirom da prenosne računare sve više kupuju mladi, umesto torbi klasičnog oblika, ovog puta predstavljamo četiri ranca za laptopove. U pitanju su tri ranca kompanije Canyon i jedan koji potpisuje Prestigio.

Opširnije...