Dodatna oprema

TRUST NUMERIČKA TASTATURA

Trust numericka tastaturaJedna od češćih dilema prilikom kupovine prenosnog računara odnosi se na izbor između modela sa i bez numeričkog dela tastature. Ako kupujete laptop sa ekranom dijagonale 17 inča, numerička tastatura dođe kao čist bonus, ali kod modela sa ekranom od 15,4 inča izbor nije tako jednostavan. Dok na jednoj strani dobijate mogućnost lakog i brzog unošenja brojeva, dotle gubite na udobnosti kucanja svega ostalog. Rešenje dileme nudi Trust kroz dodatak u obliku numeričke tastature.

Opširnije...

TEST COOLER MASTER NOTEPAL HLADNJAKA

Cooler Master NotepalLeto je počelo sa visokim temperaturama, a kažu da će biti još toplije. U takvim uslovima nije lako ni ljudima ni kompjuterima. Držanje laptopa u krilu često postaje nepodnošljivo, a o tome kako visoke temperature utiču na trajnost komponenti ne vredi više trošiti reči. Pravi je trenutak za test kulera za laptopove, a mi smo ovog puta uporedili pet modela iz Cooler Master Notepal serije. Reč je o modelima Notepal B2, Infinite, P1, S i W2.

Opširnije...

FREECOM TOUGH DRIVE PRO U&F

FREECOM TOUGH DRIVE PRO U&FUkoliko je terenski rad u opisu vašeg radnog mesta, ili ste možda nepažljivi pa vam stvari lako ispadaju iz ruke, Freecom Tough Drive Pro U&F predstavlja pravo rešenje za vaše probleme. Reč je o eksternom hard disku namenjenom prevashodno ljudima kojima je bezbednost podataka na prvom mestu. Način zaštite diska je zanimljiv. Umesto oklopa koji više priliči borbenom vozilu, u Freecomu su se odlučili za elegantnije rešenje.

Opširnije...

COOLER MASTER NOTEPAL B2

Cooler Master NotePal B2Našu pažnju je ovog meseca privukao novi kuler za prenosne računare iz poznate i prepoznatljive Cooler Masterove NotePal serije, sa oznakom B2. Izrađen je od aluminijuma, zahvaljujući čijim svojstvima NotePal B2 dobro odvodi toplotu, zadržavajući malu masu. Kvalitet izrade je odličan, pa je Cooler Master još jednom opravdao dobru reputaciju. Brušeni aluminijum u kombinaciji sa crnom bojom čini NotePal B2 izuzetno dopadljivim.

Opširnije...