HP

TEST HP 6735s LAPTOPA

HP Compaq 6735sAko se pri izboru laptopa vodite poverenjem u poznate brendove, onda se HP visoko kotira na vašoj listi. Ukoliko vam pritom budžet nije veliki, gotovo je sigurno da će u fokusu vaše pažnje biti neki od modela iz "s" klase, a velika je verovatnoća da bude zasnovan na AMD-ovoj platformi. Upravo je takav i model koji ćemo vam sada predstaviti - HP Compaq 6735s.

Opširnije...

TEST HP 2133 MINI-NOTE NETBOOKA

HP_2133_mini_note_netbookHP 2133 Mini-Note netbook je klasa za sebe. Po dizajnu i kvalitetu lako može parirati neuporedivo skupljim subnotebook-ovima. Kućište od brušenog aluminijuma izgleda elegantno, a kvalitetom znatno odskače od konkurencije. U zvaničnom saopštenju HP-a stoji da je HP 2133 Mini-Note namenjen školarcima, ali i poslovnim ljudima, što je neobično široka i nehomogena ciljna grupa. Par minuta nakon što smo ga dobili na test bilo je jasno da je zaista u pitanju netbook koji će se dopasti mnogima.

Opširnije...

TEST HP 530 C2D LAPTOPA

HP 530HP 530 laptop nije novitet na našem tržištu. Ipak, postoji dobar razlog zašto vam ponovo skrećemo pažnju na ovaj model. Po cenovnicima koji su nama dostupni, ovo je trenutno jedan od najjeftinijih (možda čak i najjeftiniji) laptop kod nas, koji ima "punokrvni" Core 2 Duo procesor. Već smo govorili da je teško naći ovakvu kombinaciju, a ne treba zaboraviti da se pod imenom HP 530 može naći više različito konfigurisanih laptopova. Jedan od njih (oznake FH542AA) se diči Core 2 Duo T5200 procesorom, pa će privući mnoge.

Opširnije...

TEST HP COMPAQ 8710w LAPTOPA

HP Compaq 8710w  laptopOdavno na testu nismo imali laptop namenjen profesionalcima u oblasti 2D i 3D vizuelizacije. Kako su kupci ovakvih modela po pravilu prilično zahtevni, izradi i konfigurisanju se pridaje poseban značaj. Zato se manji proizvođači obično drže van ovih voda, prepuštajući tržište najvećim i najpoznatijim brendovima. Među njima je svakako i HP, a ovom prilikom predstavljamo HP Compaq 8710w.

Opširnije...

TEST HP COMPAQ 6720s LAPTOPA

HP Compaq 6720s Kao što smo pomenuli u review-u modela HP Compaq 6710b (TEST laptopa 6710b), laptopovi sa oznakom XXXXs predstavljaju najslabije modele Compaq serije kompanije HP. Laptop koji danas imamo na testu nosi oznaku HP Compaq 6720s i direktni je naslednik modela 6710s. Prethodnik nije dugo opstao na tržištu jer je jednostavno bio previše skup, a preslabo opremljen, što je uz relativno nekvalitetnu izradu, brzo nateralo HP da dizajnira naslednika. A sada da vidimo da li je HP shvatio u čemu je pogrešio sa 6710s, koji jednostavno nije imao šanse pored znatno kvalitetnijeg 6715b, kao i nešto jeftinijeg 6715s.

Opširnije...