MSI

MSI GT660R

MSI GT660RKakav bi trebalo da bude jedan gejmerski laptop? Da sadrži ozbiljan hardver koji ne posustaje ni pred kojim zadatkom, da ima displej velike dijagonale sa vernim prikazom boja, udobnu tastaturu, dobar zvučni sistem... lista je dugačka. Takvu jednu listu je pred svoje inženjere stavio MSI, a plod njihovog rada je MSI GT660R. Ovakva koncentracija vrhunskih komponenti ne viđa se često: Intel Core i7 720QM procesor, čak 12 GB DDR3 memorije, dva hard diska od po 500 GB u RAID 0 režimu, Nvidia GeForce GTX 285M grafička karta... Kako sve to radi i da li je MSI ispunio sve želje koje bi igračima mogle da padnu na pamet zaključili smo posle višednevnog testiranja.

Opširnije...

MSI FX600

MSI FX600 laptopMSI F serija laptopova je relativno nova i još nedovoljno poznata kod nas, ali po svemu sudeći to neće još dugo tako ostati jer ima mnogo toga da ponudi. Za početak našeg druženja sa ovom serijom smo odabrali MSI FX600, multimedijalni laptop odličnih performansi.

Opširnije...

MSI WIND U160 NETBOOK

MSI Wind U160 netbookMSI netbookovi su imali dizajn koji je varirao od prosečnog do vrlo dobrog, ali nikad nisu odskakali od konkurencije po ovom pitanju. Sve do sada. MSI Wind U160 je dobitnik prestižne iF nagrade za dizajn, što mnogo govori. Pored odličnog dizajna, U160 se odlikuje i kvalitetnom izradom, a kada na sve to dodamo i sjajnu autonomiju, dobija se vrlo zanimljiv proizvod.

Opširnije...

MSI X-SLIM X620 LAPTOP

MSI X-Slim X620Do sada smo imali priliku da testiramo dva laptopa iz MSI X-Slim serije, X320 i X600. Kao što znate, X-Slim serija je namenjena korisnicima koji žele lagan, tanak laptop sa velikom autonomijom. Sada vam predstavljamo MSI X-Slim X620 koji donosi nekoliko noviteta u odnosu na X600 i pritom dodaje tek nešto na težini i debljini. Najuočljivije razlike su svakako DVD uređaj koji je dodat i to što su MSI inženjeri ovog puta odlučili da Intelova integrisana grafička ne sedi besposlena, te su dodali i  mogućnost da se isključi moćnija ATI i iskoristi manje zahtevna Intelova.

Opširnije...

MSI WIND U135 NETBOOK

MSI Wind U135 netbookKao što se dalo pretpostaviti, nismo dugo čekali na MSI netbook koji će biti zasnovan na novoj Intel Atom platformi, kodnog imena Pine Trail. Oznaka ovog netbooka je MSI Wind U135, a pored nove platforme, donosi još nekoliko novina, bar kada je MSI u pitanju. Poboljšana tastatura i povećana autonomija, uz pristupačnu cenu, čine ovaj netbook veoma zanimljivim potencijalnim kupcima.

Opširnije...