MSI

MSI GT640X LAPTOP

MSI GT640 laptopProšlo je nešto više od godinu dana od kako nam je MSI svojim modelima GX720 i GT735 pokazao da zna da napravi veoma kvalitetne i brze laptopove. Ovi modeli predstavljaju prekretnicu jer je do tada MSI svoje mesto pod suncem tražio u nižem i srednjem segmentu. Poklopac od brušenog aluminijuma, dobar kvalitet izrade i fenomenalni displej bile su neke od važnih odlika ovih modela. Ovog puta smo testirali MSI GT640X, najnoviji model u proslavljenoj seriji, da bi proverili hoće li održati dobar imidž koji su kreirali prethodnici.

Opširnije...

TEST MSI WIND U200 LAPTOPA

MSI Wind U200Predstavljamo vam prvi MSI Wind laptop. Zapitaćete se možda otkud sad prvi kad se o MSI Windu priča već godinu i po dana. Ipak, nije greška u pitanju. MSI je odlučio da iskoristi popularnost koju su stekli Wind netbookovi i da pod istim brendom prodaje i klasične laptopove. MSI Wind U200 je pripadnik novog talasa prenosnih računara zasnovanih na Intelovim CULV (Consumer Ultra Low Voltage) procesorima, kome pripadaju Acer Timeline 4810T i Lenovo U350, koje smo nedavno testirali.

Opširnije...

TEST MSI X-SLIM X600 LAPTOPA

MSI X600 XSlim laptopMSI X-Slim serija laptopova je privukla veliku pažnju javnosti i pre početka zvanične prodaje, ali nas X320, prvi testirani model iz ove serije nije previše oduševio, pre svega zbog prilično visoke cene za performanse koje je nudio. Sada je pred nama MSI X-Slim X600, neuporedivo brži od X320, sa mnogo umerenijom cenovnom politikom, što je kombinacija koja puno obećava.

Opširnije...

TEST MSI WIND U123 NETBOOKA

MSI Wind U123 netbookMSI Wind U100 je u našoj zemlji bio jedan od najprodavanijih netbookova. Naravno, tome je pripomoglo što se pojavio među prvima, ali i to što je imao, u to vreme, veliki 10-inčni mat ekran i dobru tastaturu. Jedna od bitnijih odlika mu je bio i veoma tih rad ali i malo zagrevanje, po čemu se izdvajao od konkurencije. Došlo je vreme za osvežavanje ponude, pa se pred nama našao MSI Wind U123-012EU, sa nimalo lakim zadatkom da nastavi stazama slavnog prethodnika.

Opširnije...

TEST MSI X-SLIM X320 LAPTOPA

MSI X-Slim X320 laptopTeško da iko danas može dati precizan odgovor na pitanje - "Šta je to netbook?". Nekad je odgovor bio jednostavan – prenosni računar sa malim ekranom, bez optičkog uređaja i sa Intel Atom procesorom (čast izuzecima kao što je HP 2133 Mini-note). Danas imamo male uređaje sa Atom procesorom i optičkim uređajem, ali i relativno velike prenosne računare sa Atom procesorom. Trenutno najveći među njima je MSI X-Slim X320, koji vam ovog puta predstavljamo.

Opširnije...