Toshiba

TOSHIBA QOSMIO F750

Toshiba Qosmio F750 3D3D, 3D, 3D... Na sve strane se priča o 3D tehnologiji, pa je red da vam predstavimo i jedan laptop koji ima potpuno drugačije rešenje za prikaz 3D slike. Za razliku od laptopova koji za uživanje u 3D efektima zahtevaju nošenje specijalnih naočara, Toshiba Qosmio F750 nudi blagodeti 3D sveta samo pomoću svog specijalnog ekrana.

Opširnije...

TOSHIBA SATELLITE P750

Toshiba Satellite P750Toshiba Satellite P750 je lep primer kako puke specifikacije mogu da prevare i navedu na pogrešan zaključak. Kada smo prvi put bacili pogled na specifikaciju i cenu, kroz glavu nam je prošlo - skupo. Sada, posle detaljnog testiranja za Toshibu Satellite P750-10E možemo reći da košta dosta, ali da je skupa... teško.

Opširnije...

TOSHIBA SATELLITE L655

Toshiba Satellite L655 laptopU poslednjih nekoliko meseci, Toshibina Satellite C serija je stekla priličnu popularnost, pre svega zahvaljujući niskoj ceni. Kvalitet je bio srazmeran ceni, a onima koji traže nešto više Toshiba je namenila L seriju. Toshiba Satellite L655-1GF je novi izdanak Toshibine kuhinje koji se od skora može pronaći u većim tech prodavnicama u Srbiji, a evo šta sve nudi.

Opširnije...

TOSHIBA SATELLITE C660

 Toshiba Satellite C660 laptopU Toshibi veruju u "tehnologiju, dizajn i kvalitet". Složićemo se, odlična receptura! Naučeni da ništa ne uzimamo zdravo za gotovo, želeli smo se uveriti da od zvezde vodilje nije ostala samo nalepnica na kućištu, naročito kada je reč o jeftinim modelima. Zato se na našem testu našla Toshiba Satellite C660. Bacamo se na posao.

Opširnije...

TOSHIBA SATELLITE L650 LAPTOP

Toshiba Satellite L650Ako iole pratite dešavanja na laptop sceni, poznato vam je da je Satellite L serija najjeftinija u ponudi kompanije Toshiba, a to znači i veoma popularna kod domaćih kupaca. Toshiba Satellite L650 po oznaci spada u jeftinu seriju, ali se po performansama i kvalitetu izrade to ne bi moglo zaključiti.

Opširnije...