Vesti

LENOVO IDEAPAD U310 i U410 ULTRABUKOVI

LENOVO IdeaPad U410 U310 Da Ultrabukovi ne moraju biti skupi, pokazao je Lenovo na konferenciji za novinare održanoj danas u Beogradu. Predstavljeni su Lenovo IdeaPad U310 i U410 ultrabukovi, a dostupni su u safirno plavoj, morsko plavoj, nežno roze, grafitno sivoj i metalik crvenoj. Sa težinom od 1,7 kg i debljinom od 18 mm IdeaPad U310 ne spada među najtanje i najlakše ultrabukove, ali se zato na našem tržištu može naći već za 650 evra. Veći model (IdeaPad U410) se odlikuje i diskretnom NVIDIA GT610M grafičkom kartom. Oba modela pored standardnog hard diska poseduju i mali SSD kapaciteta 32 GB.

Opširnije...

IVY BRIDGE - INTEL CORE PROCESORI TREĆE GENERACIJE

Intel Core i7 Ivy BridgeIntel je nedavno predstavio Ivy Bridge, treću generaciju svojih Core procesore. Naravno, nas posebno zanimaju mobilne varijante. Za početak su predstavljeni samo četvorojezgarni Intel Core i7 procesori treće generacije. Osnovna odlika im je manji proizvodni proces (22 nm), što se reflektuje na smanjenu potrošnju, a samim tim i zagrevanje. Performanse su u proseku za oko 10% veće u odnosu na prethodnu generaciju. Ovo se odnosi na brzinu CPU dela. Kada je GPU, odnosno integrisana grafička karta u pitanju, ubrzanje je neuporedivo veće. Intel HD Graphics 4000, kako glasi ime grafike u novom Intel Core i7 procesoru je u nekim igrama i više nego duplo brža od prethodnika, HD3000.

Opširnije...

ASUS POKLANJA GPS KIT ZA TRANSFORMER PRIME

Iako to ne piše u zvaničnoj specifikaciji, ASUS Transformer Prime u sebi ima i GPS modul. Razlog zašto ASUS to ne pominje je što metalno kućište ovog tableta onemogućava dobar prijem signala. Naravno, mnogi korisnici su primetili da Prime ima GPS, pa su pojedini i glasno izrazili svoje nezadovoljstvo njegovim lošim radom. Na opšte iznenađenje, ASUS je ovih dana obradovao vlasnike ovog tableta jednim lepim poklonom. Naime, svi vlasnici ASUS Transformer Prime-a će na poklon dobiti GPS kit koji rešava problem lošeg prijema signala. Potrebno je samo da se registruju na ASUS Member sajtu i ostave svoje podatke. Više informacija možete naći na sledećem linku http://event.asus.com/ASUSPad/TF201GPS/

PROŠIRENA TOŠIBINA "GARANCIJA BEZ OBZIRA NA SVE"

No matter what guaranteeAko među vama ima onih koji još nisu čuli za Tošibinu "Garanciju bez obzira na sve" ("No matter what Guarantee"), evo kratkog upoznavanja. Reč je o dodatnoj garanciji na Toshiba laptopove koja pokriva razne neugodnosti koje mogu zadesiti laptop, ali i njegovog vlasnika. Toshiba garantuje besplatnu popravku ili povrat novca ukoliko dođe do slučajnog oštećenja, a nudi i nov laptop u slučaju krađe starog. Pored produženja ove akcije do 30. septembra 2012. godine, novitet je što su njom sada obuhvaćeni Toshiba tableti i televizori.

Opširnije...

BC GROUP POKLONI UZ SVAKI 15,6" LAPTOP

U vreme kada je svaki dinar važan, prijatno nas je iznenadila vest da BC Group uz SVAKI kupljeni laptop koji ima ekran dijagonale 15,6 inča poklanja miša, torbu i postolje za hlađenje. Ovaj komplet će zaštititi vaš laptop na više načina. Torba smanjuje mogućnost oštećenja prilikom transporta, a dodatno hlađenje omogućava vašem laptopu da duže traje. Kompletnu ponudu laptopova možete videti na njihovom sajtu - BC GROUP.

LAPTOP CENTAR OTVARA PETU PRODAVNICU LAPTOPOVA

Generalno, otvaranje još jedne prodavnice laptopova većini može biti interesantno iz dva razloga. Prvo, ako se nalazi blizu vas, pa ne morate na drugi kraj grada da bi videli šta je aktuelno. Drugi razlog je što otvaranje obično prate popusti i pokloni. Kompanija Laptop Centar 22. februara ove godine otvara svoj peti prodajni objekat, prvi na Novom Beogradu, u ulici Arsenija Čarnojevića 95A, u prizemlju tržnog centra Fitex, preko puta Arene. I ovo otvaranje prate atraktivne akcijske cene, pa tako do 25. februara možete kupiti HP Compaq Presario za 29.999 dinara, Hyundai 3D 42" LCD za 49.999 dinara i Kingston USB od 8 GB za 499 dinara. Više detalja možete naći na njihovom sajtu - LAPTOP CENTAR.

TOSHIBA "GARANCIJA BEZ OBZIRA NA SVE"

Toshiba Garancija bez obzira na sveToshiba je još 2009. godine uvela "No matter what Guarantee", odnosno "Garanciju bez obzira na sve". Iako je prvobitno bilo planirano da traje samo nekoliko meseci, ova akcija se pokazala uspešnom, pa je Toshiba u nekoliko navrata produžavala njeno trajanje. Najnovija vest kaže da su "Garancijom bez obzira na sve" obuhvaćeni svi Toshiba laptopovi koji budu kupljeni do kraja marta 2012. godine, naravno uz obavezno registrovanje na sajtu. Ova neobična, ali veoma korisna, garancija pokriva razne nemile događaje koji mogu zadesiti kako sam laptop, tako i njegovog vlasnika.

Opširnije...

LENOVO IDEAPAD YOGA

Lenovo YOGAPočeo je ovogodišnji CES, a broj zanimljivih proizvoda prevazilazi sva očekivanja. Pažnju nam je privukao neobičan proizvod sa nesvakidašnjim imenom - Lenovo IdeaPad YOGA. Lenovo ga definiše kao multimode laptop, a Yoga u sebi objedinjuje laptop i tablet. Probaćemo da opišemo ovaj inovativni proizvod, ali vam toplo preporučujemo da pogledate i priloženi video.

Opširnije...

ASUS POINT - PRODAVNICA ASUS LAPTOP I TABLET UREĐAJA

ASUS PointJuče je u Beogradu, na drugom spratu šoping centra Ušće, otvorena prva specijalizovana prodavnica ASUS laptopova, pod imenom ASUS Point. Pored laptopova, u ASUS Pointu će moći da se kupe tablet uređaji, netbookovi, ali i dodatna oprema za sve navedene ASUS prenosne uređaje. ASUS Point je plod saradnje ASUS-a i Gigatrona, a ono po čemu se izdvaja od većine prodavnica laptopova je što će svi izloženi uređaji koji se prodaju sa operativnim sistemom (Windows ili Android) moći i da se isprobaju.

Opširnije...

PROMOCIJA ASUS LAPTOPOVA U UŠĆU

ASUS promocija u UscuASUS i ove godine u tržnom centru Ušće ima štand na kome su izloženi najnoviji i najzanimljiviji modeli laptopova i tableta. Promocija traje od 17. do 31. oktobra 2011. godine, a pored razgledanja laptopova možete se i dobro zabaviti igrajući razne video igre. Ukoliko budete dovoljno vešti možete osvojiti ASUS Transformer ili torbu za laptop.

Opširnije...