Vesti

ASUS GX700 LAPTOP SA VODENIM HLAĐENJEM USKORO U SRBIJI

ASUS GX700ASUS je nedavno predstavio GX700, prvi laptop sa vodenim hlađenjem. Ovaj nesvakidašnji uređaj je ostvarenje sna pravih gejmera jer donosi snagu desktop računara u mobilnom kućištu. Vrhunske performanse garantuju Intel Core i7 procesor šeste generacije (Skylake) i desktop verzija Nvidia GTX980 grafičke karte, a ne mobilna, kao kod drugih laptopova. Ceo sistem se sastoji iz dva dela. Prvi je klasičan 17,3" laptop i u tom režimu se radni taktovi (a samim tim i performanse) grafičke karte obaraju na nivo mobilne verzije, da bi interno hlađenje moglo da obavi svoj posao na zadovoljavajući način. Kada se laptop poveže...

Opširnije...

APPLE NE ŽELI DA iPHONE KORISTITE KAO VAGU

iPhone 6Jedna od najzanimljivih mogućnosti novog iPhone-a je 3D Touch, tehnologija koja omogućava detekciju jačine pritiska na ekran. Domišljati programeri su osmislili aplikaciju koja vam omogućava da svoj iPhone koristite kao malu digitalnu vagu. I taman kada su kreativne ideje navirale,  Apple je odlučio da stopira sve, tako što je zabranio aplikaciju. Jedno od objašnjenja je da tehnolopgija ne omogućava dovoljnu preciznost, dok drugi tvrde da Apple ne želi da korisnici stavljaju razne stvari na ekran, jer ga mogu oštetiti. Treća teorija kaže da Apple jednostavno ne želi ovakvu aplikaciju jer omogućava zloupotrebu i korišćenje njihovog uređaja u distribuciji raznih ilegalnih materija.

Opširnije...

20% POPUSTA NA ASUS TABLETE

ASUS tablet popustNi ova nedelja nije prošla bez dobrih popusta u Gigatronu. U periodu od 26. novembra do 3. decembra u Gigatronu možete kupiti ASUS tablete sa 20% popusta. Prilika je odlična,pa je nemojte propustiti. Kompletnu Gigatronovu ponudu ASUS tableta možete naći OVDE.

Opširnije...

GIGATRON I LENOVO VAM POKLANJAJU ZIMOVANJE

Gigatron nagradjujeUkoliko u periodu od 24. novembra do 24. decembra 2015. godine u Gigatronu kupite bilo koji Lenovo proizvod, stičete pravo da konkurišete za lepe nagrade, od kojih je glavna zimovanje za dve osobe u Sloveniji. Potrebno je da nakon kupovine Lenovo proizvoda popunite vaučer i tačno odgovorite na pitanje. Javno izvlačenje dobitnika će biti održano 24. decembra u Gigatron radnji u SC Ušće u Beogradu. Više informacija o ovoj nagradnoj akciji, kao i kompletan spisak nagrada možete naći OVDE. Držimo vam palčeve :)

Opširnije...

FANTASTIČNI POPUSTI U TEHNOMANIJI

Tehnomanija katalogAko vam Gigatronom popust na laptopove ovog vikenda nije dovoljan, evo informacija šta nudi Tehnomanija. U periodu od 12. do 15. novembra Tehnomanija ima Last minute akciju, gde popusti za laptopove i tablete idu i do 40%. Kompletan katalog (akcija obuhvata i druge proizvode, a ne samo IT opremu) možete preuzeti ODAVDE.

Opširnije...

20% POPUSTA NA LAPTOPOVE U GIGATRONU

Gigatron laptopovi popustGigatron i ovog vikenda nudi sjajan popust na laptopove od čak 20%. Vikend akcija traje u periodu od četvrtka, 12. novembra, do nedelje, 15. novembra. Kao i obično, popust važi za gotovinska plaćanja i online kupovinu. Više detalja o ovoj vikend akciji možete naći ako kliknete OVDE.

Opširnije...

MICROSOFT NAMEĆE WINDOWS 10 NA SVE NAČINE

Windows 10 upgradeMicrosoft je odlučan da Windows 10 nađe put do što većeg broja uređaja, da je počeo pomalo i da preteruje. I do sada je na manje ili više suptilne načine pokušavao da privoli korisnike starijih verzija Windowsa da pređu na Windows 10, ali sada ide korak dalje.  Naime, uskoro će Windows 10 umesto opcionog update-a postati preporučen, što znači da će ga dobiti svi kojima je podešen automatski update, bez obzira da li to žele ili ne. Iako postoji mogućnost da se ovo izbegne, ogroman broj manje iskusnih korisnika se neće snaći, pa nam se čini da je Microsoft ovog puta preterao.

Opširnije...

POPUSTI U TEHNOMANIJI ZA NOĆ VEŠTICA

Tehnomanija popust noc vesticaTakozvana "Noć veštica" (Halloween) pod uticajem zapadnjačke kulture postaje sve popularnija i kod nas, a korak dalje je otišla Tehnomanija koja je napravila zanimljivu akciju.  Svi kupci koji 31. oktobra 2015. godine dođu maskirani u Tehnomaniju u Omladinskih brigada 86 u Beogradu i Tehnomaniju u Zrenjaninu, TC Aviv park, Novosadski put bb, dobijaju 10% popusta na kupovinu bilo kog artikla. Popust važi i za modele koji su već na akciji, što je prilična retkost i zgodna pogodnost.

Opširnije...

NE OTPISUJTE PC

Da li PC propadaPametan marketing ili potez očajnika? Ovo se pitanje nameće nakon što su neki od najvećih proizvođača PC računara, i samim tim direktni konkurenti, napravili zajedničku kampanju, kojom pokušavaju potencijalnim kupcima da podignu svest o mogućnostima koje imaju moderni računari. Učešće u kampanji su uzeli Dell, HP, Intel, Lenovo i Microsoft, a na ovaj potez ih je naterao veliki pad prodaje koji traje već dugo. Nama se čini da ih ni ova kampanja neće spasiti jer mobilni telefoni postaju sve moćniji i preuzimaju deo kolača koji je do nedavno bio rezervisan samo za klasičan PC.

Opširnije...